fbpx
marți, august 16, 2022

Carpathia Trails – love at first run

Ce a însemnat pentru mine Carpathia Trails 2019? A fost primul meu maraton montan unde m-am înscris folosind același principiu pe care...
More

  Îmi place vântul

  Trece prin tine și parcă te lasă altfel. Te amețește un pic, te ia, te învârte și te joacă pe degete, ca la alba-neagra. Un iubit care te zăpăcește complet, îți face ce vrea și apoi pleacă, iar tu nu te superi, dimpotrivă, oftezi după el. Te lasă cu zâmbetul pe buze și oftatul în suflet.

  Asta dacă nu ții morțiș să ai controlul. Dacă vrei să reziste coafura, să nu se tulbure apele și să se alinieze planetele cum ai pus tu la cale, e clar că nu veți fi prieteni.Relația noastră a început pe plaja de kite. Și a început tocmai pentru că nu făceam kite, ci poze iubitului care călărea valurile de zor. Da, fetele sunt fie kiterite cool, fie prietene/soții de kiteri, mereu cu un aparat în mână ce are un obiectiv cu atât mai mare cu cât e iubitul mai cool.

  VÂNTUL E CA UN MOJITO LA HAPPY HOUR

  Vântul aduce ceva și șterge altceva. Te necăjește un pic, apoi pleacă lăsându-te cu întrebarea unde a plecat și când se întoarce. Vântul e ca un mojito la happy hour, după-amiază, pe plajă, sub umbrelă. 

  Însă e important să aducă exact cantitatea potrivită de rafale. Dacă sunt prea iuți, nu mai e plăcut, iar pe plajă te șfichiuiește nisipul. Dacă e prea moale, e plictisitor, kite-ul nu stă sus.

  M-am apucat și eu de kite până la urmă. Atunci când erau multe școli și mulți instructori, nu ca la început, când abia dacă se putea numi spot locul ăla cu o umbrelă, unde se strângeau kiterii să se dea, să vorbească non-stop despre asta, să facă grătare seara și să-și pună cortul. M-am apucat în Filipine și a fost mai intens ca o cursă de montagne russe. Săptămâna aia am mâncat, dormit, visat și respirat kite. Am plecat când începusem să mă ridic pe placă și controlam kite-ul cât de cât.

  Au trecut vreo patru ani. Poate mai mult. Am rămas cu vântul. Deocamdată.

  Ruxandra Hristescuhttps://www.sportid.ro
  Săgetător într-un zodiac, dragon în altul și totuși tind către echilibru. Practic parentingul de trei ani și mindfulness-ul când și cum se poate.

  Recente

  JURNAL – Island Peak 6189m și Tenzing & Hillary Everest Marathon – Partea 2

  Ziua 14 Dimineața ne-a găsit cu o ninsoare de iarnă, un cer înnorat, mic dejun târziu și plecare către...

  #POVEȘTIDEOAMENIMARI – VIAȚA DE TRIATLONIST AMATOR ȘI NOMAD

  Ce au în comun viața de triatlonist amator cu cea de nomad? La o primă vedere pare că nimic nu face ca...

  #CUMSĂ te apuci de SwimRun. Nici asta nu e pentru tine.

  Nebunia asta s-a născut în 2002, într-un loc mai mult decât neobișnuit (un bar din Stockholm), când niște prieteni care își vedeau...

  RECOMANDĂRI

  Chiar dacă sezonul la biciclit s-a deschis de ceva timp, dependența de virtual cycling este incurabilă și încă mă încăpățânez să-mi închid temporar abonamentul pe platforma de ciclism virtual.
  Ce a însemnat pentru mine Carpathia Trails 2019? A fost primul meu maraton montan unde m-am înscris folosind același principiu pe care...
  E suficient să răsfoiești internetul, Netflixul sau revistele de modă și îți dai seama că sunt în vogă super-eroii. Și îți vine...

  Abonare la newsletter

  Intră în clubul SportID. Te așteaptă noutăți, oferte și multe surprize.