fbpx
luni, iunie 5, 2023

La concurs, dar cu APARȚINĂTOR

Înscrierea o adusese Moș Crăciun în 2019, așa că în 2020, când lucrurile au luat o întorsătură nefericită, am decis să particip în 2021.
More

  Noi cu ce să ne mai încălțăm?

  Când doi alergători se intersectează, nu ai să observi contact vizual între ei, nici măcar dacă cei doi sunt de sex opus. Ai să constați cum privirile lor, până atunci îndreptate regulamentar în zare, coboară aproape la unison spre pantofii de alergare. Și chiar simți că își și transmit ceva de genul “frumoasă pereche”,  “frate, sunteți ultimul model” ori “sunteți de acum 3 ani sau ni se pare nouă?”.

  Discutam cu ceva vreme în urmă despre importanța încălțărilor de alergare, dar și despre recomandările lui Robert Necula – alergător profesionist și expert SportGuru AICI

  Între timp a mai trecut un sezon și picioarele noastre cer pantofi noi. Așa că l-am rugat din nou pe Robert să ne răspundă la întrebarea, noi cu ce ne mai încălțăm?  

  “În mod clar, cele mai căutate modele rămân Clifton 8 de la Hoka și Wave Rider 25 de la Mizuno.

  Hoka Clifton 8

  vezi aici

  Mizuno Wave Rider 25

  vezi aici

  Mizuno mai vin cu un pantof super comod, încăpător și la preț bun Sky Rise 3, iar Hoka cu revelația Mach 4, urmat de Mach Supersonic în 2022.

  Mizuno Sky Rise 3

  vezi aici

  Hoka Mach 4

  vezi aici

  Hoka Mach Supersonic

  vezi aici

  Nike rămân cu cel mai bun pantof din istorie, Vaporfly Next% dar au și 2 modele bune pentru antrenament zilnic: Pegasus 39 care devine mai prietenos la nivel de amortizare, iar Vomero 16 care, deși nu este atât de cunoscut, rămâne pariul meu pentru alergătorii de masă.

  Nike Vaporfly Next%

  vezi aici

  Nike Pegasus 39

  vezi aici

  Nike Vomero 16

  vezi aici

  Adidas stă tare bine pe piață cu Adizero Boston 10, pantof pe care să-l folosești în orice tip de antrenament/cursă vrei. Pe lângă Adios Pro 2 au scos și Takumi Sen 8, sigur cel mai tare pantof pe distanță de 5km/10km de la Adidas.

  Adidas Adizero Boston 10

  vezi aici

  Adidas Adios Pro 2

  vezi aici

  Adidas Takumi Sen 8

  vezi aici

  Asics vine cu Metaspeed Sky (unul din cei mai folosiți pantofi de către sportivii de elită din afară) dar și cu Evoride 2, un model extrem de versatil, dar și cu clasicii Nimbus, Cumulus și Kayano, pantofi cu kilometraj ridicat.”

  Asics Metaspeed Sky

  vezi aici

  Asics Evoride 2

  vezi aici

  Asics Nimbus, Cumulus, Kayano

  vezi aici

  Vă dorim spor la antrenamente, dar și la probat și cumpărat!

  Recente

  CE E BICICLETA ȘI DE UNDE VINE EA?

  În luna mai sărbătorim bicicleta prin #bikemonth, ocazia perfectă pentru a încuraja cât mai mulți oameni să pedaleze. Această lună aduce pe...

  #POVEȘTIDEOAMENIMARI – ep.3 „The” Icon xTri 2019

  Nu e Icon ci "The" Icon, pentru că acest concurs poate fi sinonim cu etalonul în triatlon extrem. Icon...

  #CUMSĂ – te îndrăgostești de alergare

  Pentru cei mai mulți dintre noi alergarea nu e chiar o plăcere, e mai mult un elixir a cărui ingerare are mai...

  Poveste despre cum m-au ajutat cârjele să fac primul triatlon

  Relația mea cu sportul a început târziu, pe la 36 de ani, vârstă la care capacitatea de învățare nu e chiar praf,...

  RECOMANDĂRI

  După dezamăgirea anulării competiției din Japonia din cauza pandemiei și infectarea cu noul coronavirus la finalul lui 2020, lucrurile au revenit pe făgașul normal în 2021 pentru Robert Glință.
  În lumea sportului de performanță se întâmplă foarte rar ca fiul/fiica unui mare sportiv să reușească să-i calce pe urme în aceeași disciplină.

  Abonare la newsletter

  Intră în clubul SportID. Te așteaptă noutăți, oferte și multe surprize.