fbpx
luni, iunie 27, 2022

Corcova Trail Race – un concurs 5 în 1

Ar putea părea o discuție premergătoare unui bal mascat și totuși nu e în totalitate neadevărat.
More

  NORDICA HF – “LOOK MOM, NO HANDS!”

  Când vorbim de schi, la fel ca în cazul alergării, diferența dintre o zi întreagă petrecută pe pârtie cu zâmbetul pe buze și o serie de coborâri neplăcute este făcută de ce ai în picioare. Clăparii, putem argumenta, sunt factorul principal de confort și protecție, motiv pentru care alegerea lor corectă este foarte importantă.

  La fel de importantă ca ușurința cu care pot fi încălțați și descălțați sau doar slăbiți pentru câteva minute de pauză între coborâri – mai multe catarame, mai multă siguranță, mai greu de închis și desfăcut.

  Intră în scenă Nordica, unul dintre cei mai apreciați producători în domeniul sporturilor de iarnă, cu o idee veche, revizuită cu tehnologii moderne.

  CONCEPTUL “HANDS FREE”

  Nordica HF se bazează pe tehnologia rear-entry, cândva extrem de populară printre producătorii de clăpari, dar abandonată de-a lungul timpului din cauza limitărilor asupra performanței.

  Este readusă în actualitate cu ajutorul sistemului HF WONDER LOCK, ce permite închiderea și deschiderea clăparilor cu ajutorul bețelor. Wonder LOCK oferă, de asemenea și o deschidere de 40 de grade a clăparilor, pentru o introducere foarte ușoară a piciorului, cu 35% mai mare decât la clăparii obișnuiți.

  Că tot veni vorba de picior, vârful de gamă HEAT vine cu tehnologia Therm-IC, care oferă posibilitatea încălzirii ciorapului interior. 

  La exterior, talpa GripWalk oferă stabilitate și siguranță maxime în afara pârtiei, în timp ce carcasa exterioară poate fi construită cu ajutorul tehnologiei InfraRed, ce oferă posibilitatea de termoformare și elimină astfel apariția punctelor de presiune.

  Gama HF, care cuprinde și modele pentru femei, poate fi văzută și testată în magazinele SportGuru din București (Unirii), Cluj-Napoca și Brașov.

  Recente

  Transfăgărășan și piticul adormit

  E suficient să răsfoiești internetul, Netflixul sau revistele de modă și îți dai seama că sunt în vogă super-eroii. Și îți vine...

  Sport. Vin. Fun! and more

  Știai că Podgoria Tohani e la numai 80 km de București, fix pe paralela 45 de grade, la fel ca Podgoriile Bordeaux?

  Noi cu ce să ne mai încălțăm?

  Când doi alergători se intersectează, nu ai să observi contact vizual între ei, nici măcar dacă cei doi sunt de sex opus....

  Reîntâlnire cu omul apelor

  El este Bogdan Zurbagiu și se simte în apă așa cum noi, restul oamenilor obișnuiți, ne simțim pe pământ. Și când vorbim...

  RECOMANDĂRI

  Ce a însemnat pentru mine Carpathia Trails 2019? A fost primul meu maraton montan unde m-am înscris folosind același principiu pe care...
  Chiar dacă sezonul la biciclit s-a deschis de ceva timp, dependența de virtual cycling este incurabilă și încă mă încăpățânez să-mi închid temporar abonamentul pe platforma de ciclism virtual.
  E suficient să răsfoiești internetul, Netflixul sau revistele de modă și îți dai seama că sunt în vogă super-eroii. Și îți vine...

  Abonare la newsletter

  Intră în clubul SportID. Te așteaptă noutăți, oferte și multe surprize.